Pilates

pilates_1

“EL MOVIMENT SANA…PILATES REEDUCA EL MOVIMENT”

Va ser als anys 30 que Joseph PILATES va desenvolupar una sèrie d’exercicis en el Mat (al terra) i en diferents tipus d’aparells, amb la finalitat d’enfortir la part central del cos, estirar la columna, reduir la pressió sobre els discs intervertebrals, enfortir el to muscular i guanyar flexibilitat.
Va entendre que el reforçament la musculatura de l’abdomen i del contorn de la columna, dóna el suport necessari al sistema esquelètic, actuant com “powerhouse” (centre de poder) del cos. Un centre fort ajuda a prevenir els mals d’esquena, aconsegueix un augment de la consciència corporal, augmenta la forma física, l’estètica corporal i, en definitiva, milloren tots els aspectes de la vida.

EQUIPAMENT DE PILATES

El treball en el terra “MAT”
Els aparells: REFORMER, CADILLAC, WUNDA CHAIR construït amb diferents resistències amb molles, així com altres complements com SPINE CORRECTOR, PED-O-PULL… Són aparells que ajuden eficaçment a enfortir tota la musculatura del cos, centrant un alineament correcte, augmentant la mobilitat i l’equilibri entre força i flexibilitat.

Rehabilitació

PILATES és un excel·lent sistema o mètode de rehabilitació pels dolors vertebrals, de genolls, malucs, espatlles i altres lesions repetitives. Un treball holístic, global, dirigit a corregir els desequilibris del cos, assimetries i afebliments crònics, amb el que es prevenen recaigudes.

Imparteix les classes:

Patricia Morales

  • Peak Trainer, certificada per PEAK PILATES, com a instructora de PILATES i formadora de futurs instructors.
  • Fisioterapeuta especialitzada en lesions esportives i en patologia de la columna.

“EL MOVIMENT SANA…PILATES REEDUCA EL MOVIMENT”